www.car.cz
 

Volkswagen si “zahraje” v Expertech. Premiéra se blíží
     23.1.2006 18:59 - tisková zpráva


Praha, 23. ledna 2006 – Kryštof Hádek jogguje po lesní cestě. Otáčí se, sleduje ho tajemné auto. Kamera zabírá všem známou masku Golfu. Jedna ze  scén, kde se vedle hrdiny natáčeného filmu Experti objevil vůz Volkswagen. Známá automobilka je totiž oficiálním partnerem filmu.

 

Teenagerovská komedie Snowboarďáci byla natolik úspěšná, že s sebou strhla lavinu podobných filmů. Producenti kinohitu o mladých snowboarďácích se opět rozhodli zaplnit kinosály. Experti, kteří mají premiéru již za pár dní 8. února 2006, však mají oslovit širší publikum.


A to nejen u nás, ale na celém světě. Problémy hrdinů jsou totiž univerzální a mohou se odehrávat kdekoli. I proto úspěšní producenti kývli na spolupráci s automobilkou Volkswagen. Tradicí ověřené vozy tak zazáří před kamerou stejně jako herecký objev Kryštof Hádek.

 

Experti pro Experty

 

Letní „bláznivá“ komedie o tom, jak nebezpečné mohou být vysněné cíle. Hádek, který se proslavil v Tmavomodrém světě Jiřího Svěráka, hraje ve filmu režiséra Karla Comy počítačového nadšence Oskara. S kamarádem Filipem, představovaným finalistou letošní řady soutěže Česko hledá SuperStar Tomášem Löblem, zažívá předmaturitní stres i první lásky. Ze dne na den se díky svým znalostem promění v počítačového experta. Dostane se tak do kolotoče bizarních situací, ze kterého není úniku. V tak „soudobém“ snímku vyplněném zábavou i napětím není o záběry s automobily nouze.

 

Automobily Volkswagen jsou jako „partneři“ Expertů ideální. Vždyť Golfa považuje dnešní mladá generace za jeden ze svých symbolů. A řada Passat zase představuje tradici a bezpečí. Různé „role“ vedle Passatu před kamerou se zahrál i další zapůjčený model Golf Plus. A trému prý neměl.

 


 

Golfy před kamerou i za ní

 

Spolupráce značky Volkswagen se štábem Expertů se však projevila
i v zázemí filmu. Dva modely Golf Plus společně s jedním Touranem slouží k producentským účelům až do blížící se premiéry.

 

Volkswagen je dobrá značka, zapůjčená auta se nám už osvědčila. Můžeme se na ně stoprocentně spolehnout,“ chválí producent Melounek. Vozy Volkswagen se představí i při očekávané premiéře Expertů. „S automobilkou připravujeme rozsáhlou kampaň po celé republice, auta se zúčastní některých premiér v různých městech,“ dodává šéf producentské společnosti Whisconti.

 

 

 

 

Import Volkswagen Group

AC&C Public Relations

 

 

www.volkswagen.cz


 
 
Fotogalerie:   24 hod Dubai 2006 a tým K§K, foto P. Frýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose