www.car.cz
 

AAA AUTO vstupuje na západní trhy
     tisková zpráva


Společnost AAA AUTO a.s. otevře 26. 4. 2004, týden před vstupem ČR do EU, svou první zahraniční pobočku. Ta se nachází v nizozemském Utrechtu, který je významným místem evropského trhu s ojetými automobily. Toto autocentrum bude sloužit jako stálý zdroj kvalitních vozů pro další export do České a Slovenské republiky, ale bude nabízet své služby i importérům a dealerům, přijíždějícím na utrechtský trh z celé Evropy. Intenzivní marketingová kampaň, jejímž cílem je 26 zemí, začíná 1. 5. 2004.

Pobočka AAA AUTO bude na ploše více než 8000 m2 nabízet 300 – 400 kvalitních ojetých vozů, jejichž úplná databáze bude přístupná i přes internet. Na rozdíl od českých autocenter zde však bude provozován pouze velkoobchodní prodej. Objekt se nachází ve velmi atraktivní obchodně-průmyslové zóně Utrechtu v Lage Weide. AAA AUTO zde vytvoří 50 nových pracovních příležitostí.

V Utrechtu sídlí jedno z největších evropských tržišť s ojetými automobily, které je navíc řízené a kontrolované státem. Tím je zaručena naprostá legálnost všech obchodů. Kvalita nizozemských a belgických ojetých automobilů je v porovnání s ostatními evropskými zeměmi výjimečně vysoká.

Důležitým faktorem jsou přitom povinné každoroční prohlídky technického stavu každého vozidla. Výsledek je podrobně zaznamenáván do dokumentu, který je nedílnou součástí technického průkazu a nelze bez něj vůz prodat ani koupit.

AAA AUTO je tak jednou z prvních českých společností, které v souvislosti se vstupem ČR do EU expandují na západ a zároveň umožní českým zákazníkům co nejdříve využívat výhod, které vstup přinese.


Public Relations
AAA AUTO a. s.
(ilustrační foto archiv car.cz )
--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1400 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose