www.car.cz
 

Dětská Barum rally 2004 se pojede v dubnu v Praze
     tisková zpráva


DĚTSKÁ RALLY

První ročník projektu nese název „Dětská Barum rally 2004 – Děti a bezpečnost silničního provozu“ a je určen dětem z dětských domovů. Akci připravily firmy ABF, a.s. a ÚAMK ve spolupráci s Besipem, Městskou policií hlavního města Prahy, Zdravotnickou záchrannou službou a společností Barum Centrum Praha.


Dětská rally se uskuteční pátek 23. dubna 2004 v době od 9:30 do 12:30 hodin v Praze-Letňanech a okolí. Jde o volný závod deseti posádek osobních automobilů. Posádku bude tvořit řidič vozidla s řidičským oprávněním skupiny B a tři spolujezdci – děti do 15 let. Spolujezdec na předním sedadle vedle řidiče musí být starší dvanácti let.


Kromě zábavy pro děti, které nemají vlastní rodinu a jsou v péči vychovatelů dětských domovů (pro většinu z nich to bude
první svezení v autě), je hlavním posláním tohoto závodu především poučení o pravidlech a bezpečnosti silničního provozu.

tisk info UAMK


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose