www.car.cz
 

6 služeb, které otřesou automobilovým trhem
     2.6.2006 17:42 - tisková zpráva


Společnost AAA AUTO učinila přelomový krok v nabídce služeb na trhu ojetých automobilů. Od 5. června poskytuje ke všem vozům v ceně nad 100 000 korun balíček šesti služeb, které na trhu ojetých vozů nemají obdoby. Každý zákazník tak zdarma získá:

 

  • 24hodinovou záruku na výměnu vozu bez udání důvodu
  • Pojištění CAR LIFE proti mechanickým a elektrickým vadám
  • Náhradní vozidlo v případě opravy
  • Asistenční služby na jeden rok
  • 15 % slevu na servisní práce v autorizovaných servisech General Automobil
  • Servisní knížku AAA AUTO

 

Zákazníci tak při koupi vozu získají garance, které jim zajistí 100% provozuschopnost a zároveň je ochrání před případnými investicemi do oprav.

 

My všichni v AAA AUTO na sobě neustále pracujeme. Rosteme s našimi klienty a nabídku podřizujeme jejich přání. Proto na všech úrovních tvrdě prosazujeme maximální profesionalitu, informujeme veřejnost a děláme vše pro to, abychom uspokojili i ty nejnáročnější klienty. Kvalita námi nabízených vozů je nyní na takové úrovni, že si můžeme jako jediní v Česku dovolit nabízet tak rozsáhlé technické i právní garance a ojedinělé služby, “ uvedl předseda představenstva AAA AUTO Anthony James Denny a dodal, že takto rozsáhlé služby v ceně vozu nenabízejí ani prodejci zcela nových vozů.

 

Nově poskytované služby jsou výjimečné svým rozsahem a podle ředitele prodeje AAA AUTO Matyáše Kořínka přelomové pro celý obchod s automobily. Vysoce nastavená laťka bude výzvou pro všechny ostatní obchodníky, kteří budou chtít uspět na náročném českém trhu.

 

Poskytování nových služeb podpoří od 5. června komunikační kampaň „NEW AAA AUTO“. Veřejnost tak získá kompletní informace o rozsahu a výhodách poskytovaných služeb. Firma do budoucna připravuje spuštění stejných služeb i na slovenském a rumunském trhu.

 

 

Petr Nešpor

Tiskový mluvčí
AAA AUTO a. s.

PR


 
 
Fotogalerie:   Škoda Octavia Cup při SUPERCAR 500 v Brně od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose