www.car.cz
 

AAA AUTO Aréna Letňany ožije při MS
     tisková zpráva


Společnost AAA AUTO se stala hlavním partnerem Sportovního centra Letňany. Víceúčelová hala v Letňanech byla 1. dubna přejmenována na AAA AUTO Arénu. Tato aréna bude využívána k tréninkům národních mužstev během MS v ledním hokeji. AAA AUTO Aréna bude zároveň hlavní halou pro pořádání MS v ledním hokeji pro handicapované.

Moderní víceúčelová hala poskytuje dvě kryté ledové plochy, fitness centrum, sázkovou kancelář, restauraci, obchod se sportovními potřebami atd. Hala bude nadále otevřena veřejnosti i hokejovým oddílům. Představitel společnosti AAA AUTO Anthony James Denny odůvodnil podporu tohoto sportovního areálu takto: „Lední hokej má v Čechách nejen obrovskou tradici, ale i velmi dobré výsledky. Zájem o tento sport neustále roste, a proto jsme se rozhodli stát hlavním partnerem této moderní víceúčelové haly. Chceme podpořit mladé sportovce i širší veřejnost a poskytnout jim kvalitní sportovní zázemí nejen při hokeji“. 

Public Relations
AAA AUTO a. s.



--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1400 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose