www.car.cz
 

Goodyear dodavatelem pneumatik pro MPV Ford
     2.7.2006 17:20 - tisková zpráva


Ford kladl velký důraz na sebemenší detail především v designu těchto nových MPV. S-Max nabízí sportovní styl a potěšení z jízdy v kombinaci s flexibilním uspořádáním interiéru. Prostornější a luxusnější Ford Galaxy se v porovnání se svým předchůdcem trochu zvětšil.

Na první pohled je u obou modelů patrná radost z jízdy, pohodlí a bezpečí, které společně s designem mají nejvyšší prioritu. A tyto atributy se Ford rozhodl ještě posílit tím, že oba modely vybavil vysocevýkonnými pneumatikami Goodyear Excellence RunOnFlat. Pneumatiky Goodyear RunOnFlat jsou navrženy tak, aby v případě defektu nebo úniku tlaku ujely minimálně 80 km maximální rychlostí 80 km/h.

To umožní majitelům modelů Ford Galaxy a Ford S-Max dojet domů, do nejbližšího pneuservisu nebo k autorizovanému prodejci bez jakéhokoli kompromisu z pohledu pohodlí, bezpečnosti nebo výkonnosti. „Pneumatiky Goodyear Excellence RunOnFlat jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly řidičům nejvyšší možnou míru bezpečí, pohodlí a ovladatelnosti,“ říká Benjamin Willot, ředitel prodeje a marketingu originálních výbav Goodyear pro Evropu, Střední východ a Afriku.

Dále dodává: „Naše pneumatiky jsou perfektním doplňkem těchto prvotřídních MPV.“ Pneumatiky Goodyear Excellence v různých rozměrech produkují evropské výrobní závody ve francouzském Amiens a německé Fuldě. Goodyear Goodyear je největším světovým výrobcem pneumatik.

Společnost se sídlem v Akronu (Ohio, USA) vyrábí pneumatiky, technické pryžové výrobky a chemikálie ve více než 90 závodech ve 28 zemích po celém světě. Své marketingové aktivity má společnost téměř v každé zemi světa. Goodyear zaměstnává přibližně 80 000 pracovníků. Novinky společnosti Goodyear již více než sto let nasazují laťku pro celý automobilový průmysl.

Goodyear je průkopníkem inovační bezpečnostní technologie známé jako RunOnFlat, jež řidiči umožňuje pokračovat v jízdě i po defektu pneumatiky. Goodyear je v této oblasti světovou špičkou: pneumatiky s touto technologií najdeme na různých vozech BMW, cenami ověnčeném Mini, vysoce výkonných vozech Mercedes-Benz, na legendárním americkém sportovním voze Corvette a u dalších značek.

Na obzoru je další vybavení pneumatikami Goodyear RunOnFlat, neboť konstruktéři společnosti Goodyear spolupracují s mnoha výrobci automobilů na více než 100 projektech tohoto typu. V roce 2005 Goodyear dodal přes 1,7 milionu pneumatik RunOnFlat.

 

Více informací o technologii Goodyear RunOnFlat naleznete na adrese www.runonflat.com

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na DTM v Brně 2005 od T. Pospíšila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose