www.car.cz
 

Nové Lamborghini J. Skuly skončilo po havárii u Mostu v plamenech a pohřbilo posádku
     14.8.2006 14:18 - Pavel Jelínek


Nedaleko mosteckého okruhu se v sobotu odehrála tragédie, která byla spjata i s některými závodními týmy. Nádherné žluté zánovní Lamborghini Murciélago, které obdivovali snad  všichni kolemjdoucí u boxu číslo  1, patřícímu týmu St. Matějovského, při ní  skončilo jako  naprostý  šrot.

Nehoda připravila o život dva účastníky jinak vydařeného mosteckého závodního víkendu. Majitel vozu Jiří Skula sen. ( a zároveň otec stejnojmenného mladičkého závodníka) se jel v "lambu" projet a patrně se i trochu předvést. Po jeho boku usedla třiadvacetiletá slečna, která přijela  s jedním brněnským týmem.

O pár minut  později při rychlé projíždce po výpadovce směrem na Chomutov v Lamborghini Murciélago oba  uhořeli. Vůz se totiž na jednom z hrbolů na silnici ve vysoké rychlosti vznesl a následovalo několik  kotrmelců a poté  i požár, při kterém chytl  také kus   lesa. Vůz jel před havárií prý hodně přes dvě stě, což bylo zřejmé i z jeho trosek.

Příčiny havárie i vznik požáru vyšetřuje policie, ale zdá se, že není  co vyšetřovat.  Jedná se o zcela zbytečnou smrt dvou lidí.

 

Příspěvek o havárii najdete také na www.tvnova.cz v archivu zpravodajství ze dne 12.srpna 2006.


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko s Porsche na Norisringu 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose