www.car.cz
 

Knižní novinka : „Rallye a Pačejov - Pačejov a rallye“
     23.5.2008 09:15 - tisková zpráva


Jubilejní XXX.ročník Rally Agropa se stal impulsem pro celou řadu průvodních akcí, jimiž se snaží pořadatelé z AMK Pačejov vyšperkovat kulaté narozeniny jedné z nejstarších automobilových soutěží, které se u nás jezdí. Jednou z nich je bezesporu vydání krásné publikace „Rallye a Pačejov – Pačejov a rallye“, která v těchto dnech spatřila světlo světa.

Na 72 stránkách včetně barevné obrazové přílohy je zachycena historie předchozích 29 ročníků – od toho prvního v roce 1974 až po ten loňský devětadvacátý. Texty dokumentující průběh a výsledky jednotlivých ročníků jsou proloženy mnoha zajímavými fotografiemi, vzpomínkami a komentáři bývalých i těch současných jezdců, funkcionářů, činovníků či novinářů.


Příznivci tohoto krásného odvětví automobilového sportu tak dostávají od pořadatelů Rally Agropa skutečně hodnotný a historicky cenný dárek.

Ing.Pavel Štípek Tomáš Cihlář
tajemník Rally Agropa vedoucí tiskového střediska


 
 
Fotogalerie:   Úspěšné BMW Engeho a Vojtěcha se dostalo do muzea v Lánech, foto BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose