www.car.cz
 

Lužické hory mají generálního partnera
     21.3.2007 18:48 - tisková zpráva


Již za necelé dva měsíce,v sobotu 12. května 2007, odstartují posádky do 10. ročníku automobilové soutěže v Hrádku nad Nisou. Ředitelství soutěže uzavřelo před několika dny dohodu s generálním partnerem, takže se letos soutěž pojede pod názvem Thermica plus Rally Lužické hory.

 

Mezi další partnery patří firmy Lersen, Autocora, Frog&Frog, Auto Halala, Galaxy high technology, Pronton, Zanap, Reklamní ateliér Švébiš, rekreační areál Kristýna, Město Hrádek nad Nisou a Liberecký kraj.

 

Významným mediálním partnerem je Radio Contact Liberec, který bude o přípravách i průběhu soutěže pravidelně informovat. Hrádecká soutěž, která je letos součástí i Lausitz poháru, se objeví i v televizích přenosech na Galaxii Sport a na ČT 4. Videa a fotografie bude možno získat zdarma na adrese www.mediasport.cz.

 

Významným společenským aktem bude setkání hostí u starosty Hrádku nad Nisou, mezi nimiž nebudou chybět dosavadní vítězové, český konzul pro Sasko, poslankyně za tento region v Bundestagu, v jednání je i účast Hejtmana Libereckého kraje a dalších osobností.

 

U příležitosti desátého ročníku bude rovněž vydána brožura zachycující historii dosavadních devíti ročníků, včetně fotografií a desítky nejúspěšnějších v absolutním pořadí i vítězů jednotlivých tříd. Soutěži bude rovněž věnováno dostatečné místo v magazínu Rally.

 

Na oficiálních stránkách www.rallyluzickehory.cz budou uváděny veškeré novinky. V sekci média jsou již ke stažení akreditační pravidla a formulář k akreditaci. Přijímání začíná 11. dubna a skončí 9. května.

 

 

 

 

 

V Hrádku nad Nisou  21. března 2007                          Mgr. Pavel Vydra

                                                                     Vedoucí tiskového střediska RLH


 
 
Fotogalerie:   Fabia S2000- oficiální foto (Škoda Auto, březen 2007)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose