www.car.cz
 

Pavel Kundrát přestupuje do dieselové Octávie
     22.3.2007 14:42 - tisková zpráva


Přestup k naftě

 

Když začátkem loňského srpna opouštěla Škoda Felicia Kit Car osadu Pihlov vedle Lipenské přehrady, nezůstalo jeho oko suché. Tři týdny nato si při zlínské Barum rally krátce vyzkoušel slabší enkovou Hondu Civic, než jej na Trojáku zradila převodovka. Od té doby se po něm slehla zem... Na konci loňské sezóny byl rozhodnutý, že závodní kombinézu definitivně pověsí na hřebík. V období Vánoc ale dostal zcela nečekaně nabídku k dalšímu účinkování na rallyeové scéně…  Po krátkém váhání ji přijal.

 

A o kom vlastně byla dosud řeč? Přece o Pavlu Kundrátovi! Pozorný čtenář si jistě všiml, že ve startovní listině na víkendovou Rally Vysočina jeho jméno figuruje pod startovním číslem 32. Na tratích v okolí Třebíče a Okříšek jej fanoušci uvidí vůbec poprvé za volantem dieselové Škody Octavia 1.9 TDi postavenou týmem Boček motorsport.

 

K zásadní změně dojde i na sedadle spolujezdce - po sedmi společných sezónách nebude navigován Františkem Poláčkem, který pro letošek kývl na nabídku startů s Patrikem Hlachem, nýbrž zkušenou navigátorkou Janou Balcarovou. Do Okříšek si s Janou jedeme hlavně vyzkoušet vzájemnou spolupráci a soutěž zároveň pojmeme jako ostrý test před Krumlovem,“ řekl nováček v kategorii naftových speciálů Pavel Kundrát.

 

Plán startů týmu Kundrát Motorsport obsahuje v letošní sezóně kromě sobotní Rally Vysočina i všechny zbývající ´velké´ soutěže mezinárodního mistrovství. V úvahu také připadají starty na Rally Agropa a srpnové Rallye Prachatice. 

 

 

 

Pavel Kacerovský

Kundrát Motorsport

 


 
 
Fotogalerie:   Hrůzostrašný crash v Jaramě 2005, foto Buggyra

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose