www.car.cz
 

Před Krumlovem: Valdova „evo-devítka“ o víkendu poprvé zavrčela
     29.4.2007 19:59 - tisková zpráva


Klubový tým NTS Plzeň - Gassner Rallisport přivítá při Rallye Český Krumlov 2007 ve svých řadách otrokovického 'střelce' Pavla Valouška. V posledních dvou týdnech se v plzeňských dílnách usilovně pracovalo a pracuje na stavbě a přípravě nového Mitsubishi Lancer Evo IX, se kterým se populární Valda na jihu Čech představí.

 

Se stavbou vozu začali mechanici týmu NTS Plzeň - Gassner Rallisport před patnácti dny, v sobotu 14. dubna, a již včera, v sobotu 28. dubna, si Pavel Valoušek tento vůz poprvé vyzkoušel. V pátek vedoucí týmu Milan Liška hlásil: „Z dílů máme všechno a auto je díky mechanikům pod vedením Martina Mencla z 90% hotové.“ V tu chvíli v dílně, resp. ve voze chyběla jen převodovka, která měla do Plzně ovšem dorazit už téhož dne večer.

 

„V sobotu večer byly na programu první jízdy, v jejichž rámci za volant usedl sám Valda a Honza Havel, jenž s autem najel další kilometry i v neděli. V pondělí přijede ladič na elektroniku, který by měl vůz oživit po všech stránkách, a v úterý pak přijde na řadu ostrý test,“ prozradil další průběh prací plzeňský soutěžák a manažer.

 

V následujícím týdnu projde nově postavená 'evo-devítka' povinnou technickou kontrolou a o pár dní později už za jejím volantem bude Pavel Valoušek řádit na tratích rychlostních zkoušek Rallye Český Krumlov. „Sice zřejmě nestihneme auto obléci do nějakého atraktivního designu, na to nebude nejspíš čas, přesto chci moc poděkovat všem mechanikům, kteří na přípravě vozu tvrdě pracovali.

 

 Kromě již zmíněného Martina Mencla jde o Ondru Choda, Petra Mládka, Jirku Krále, Zdeňka Plachého a Aleše Homolku. Tři dny v Plzni strávil i Pavel Valoušek mladší, s nímž jsme vedli dlouhá a podnětná jednání na téma rychlosti a spolehlivosti vozu,“ uzavřel Milan Liška.

 

 

NTS PLZEŇ - GASSNER RALLISPORT MEDIA SERVICE

 

PR

 

 

 tisková zpráva NTS Plzeň – Gassner Rallisport


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - EGTS, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose