www.car.cz
 

Na sobotní Tišnov se ve čtvrtek prezentovalo 70 posádek
     8.6.2007 05:30 - tisková zpráva


Do startu tišnovské Eurostroj rally zbývá už jen jediný den a v jejím dějišti začíná být čím dál více rušno. Čtvrteční odpoledne bylo pro přihlášené posádky první příležitostí k vyzvednutí itineráře a k prvnímu seznámení s tratí, čehož využila více než polovina přihlášených. Ti, kteří tak neučinili, se mohou prezentovat ještě v pátek dopoledne.
 
            „Již během čtvrtka se nám prezentovalo sedm desítek posádek, mezi nimiž figuruje i dvanáct rakouských dvojic. Ze špičky zatím chybí Roman Odložilík, Jan Jelínek a Viktor Szabó, ostatní favorité už ale pilně trénují.
 
Hodně nás mrzí omluvenka od Dana Běhálka, který se nám velmi líbil minulý týden na rally v Bratislavě a věřili jsme, že divákům předvede špičkový sport i u nás v Tišnově.
 
Svoji účast již odřekli také David Komárek, Ewald Gartner a Manfred Degelsegger,“ sdělil nám tajemník soutěže Jan Olejníček.
 
            Kromě seznamovacích jízd s tratí zítra na posádky čekají i administrativní a technické přejímky, které proběhnou v odpoledních hodinách. Pro veřejnost soutěž začne večerním představením posádek, které bude zahájeno v 19:30 hodin, a všichni fanoušci i pracovníci médií jsou na něj zváni.
 
 
 
 Jiří Dokulil, ftr-media

 
 
Fotogalerie:   OMV Waldviertel rally 2005, foto Jiří Dokulil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose