www.car.cz
 

Poděkování Petra Třebína za vzpomínku ...
     8.7.2008 17:17 - tisková zpráva


Poděkování Petra Třebína

 

Alespoň touto formou bych rád dodatečně poděkoval všem jezdcům, spolujezdcům, činovníkům a přátelům, kteří se v úterý 1. července přišli naposledy rozloučit s mojí dcerou Pavlou Třebínovou. Děkuji i těm, kteří nenašli sílu zúčastnit se pohřbu osobně a vzpomenuli si na Pavlu alespoň na dálku.

 

Můj dík také patří Autoklubu České republiky, Auto klubu elektrárna Dukovany, Pošumavskému auto moto klubu Klatovy, Rally Sport Klubu Příbram, Agrotec Autoklubu Hustopeče, ÚAMK Rallye Český Krumlov a sboru časoměřičů.

 

Rodina Třebínova a Levorova současně děkují organizátorům Rally Bohemia za uspořádání krásné pietní akce v Sosnové a vzpomínky na soutěžní posádku Miroslav Levora a Pavla Třebínová. Jsme upřímně rádi, že se na právě uplynulých závodech nikomu nic nestalo a všichni se vrátili v pořádku ke svým rodinám. Doufáme, že tomu bude tak už pokaždé.

 

Petr Třebín

za pozůstalé


 
 
Fotogalerie:   Pavla Třebínová, vzpomínka na mnoho jejich startů, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose