www.car.cz
 

Roman Kresta přestupuje do speciálu Peugeot 207 S2000
     6.3.2009 20:14 - Pavel Jelínek


Roman Kresta pojede letos s Peugeotem 207 S2000 po Kopeckém

Již nějaký čas se proslýchá, že jeden z nejlepších a nejznámějších českých soutěžních jezdců ( a záveň extovární pilot Fordu v MS) nyní luhačovický  Roman Kresta se v této sezoně představí ve velkém mistráku, tedy v Mezinárodním mistrovství České republiky v rally se špičkovým vozem -  Peugeotem 207 S2000. Nyní se zdá, že vše je již jasné i potvrzené, i když oficiální tiskové  zprávy nepřicházejí....

Jak známo, Roman Kresta koncem minulého roku nečekaně ukončil  svoji úspěšnou spolupráci se společností BPA a s managerem Antonínem Chaouzem, pod jehož  křídly jezdil několik posledních let a vloni si vyjel i titul mistra republiky.. Přesněji asi spolupráci  ukončila po dohodě spíše  zmíněná agentura BPA.

Francouzský špičkový vůz bude jistě patřit k tomu nejlepšímu, co unás bude jezdit a Krestovi tedy jistě půjde především o obhajobu titulu.

Roman Kresta se s novým vozem představí již na rychle se blížící Valašské rallye v závěru března. A vypadá  to na velký souboj dvou  skvělých jezdců, neboť  na Valašsku má startovat také dřívejší pilot   právě tohoto speciálu Jan Kopecký, tentokrát ale s tovární Škodou Fábia S2000 !!  Fandové se mohou těšit.

Roman s podobným speciálem naprosto jasně kraloval na loňské Kopné, na srpnové  Barumce pak moc chtěl   zazářit, ale hned v jejím úvodu v sobotu ráno speciál značně  sešrotoval.

Kresta vůz  pořídil společně s dalším soutěžním jezdcem Jiřím Tošovským a tak je otázkou, zda se také Tošovský při některém startu objeví  za jeho volantem..


 
 
Fotogalerie:   Stopa 2009 objektivem Romana Langera

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose