www.car.cz
 

Brněnský Rallye Sport Promotion posílen zkušeným Ottem
     29.3.2005 23:10 - tisková zpráva


Do konce letošní sezóny bude hájit barvy Brněnského týmu Rallye Sport Promotion sedmatřicetiletý matador české rallye Ludvík Otto se svojí Toyotou Celicou GT4. Tradiční posádka Ludvík Otto, Renáta Ottová se zúčastní vybraných podniků MMČR, MČR ve sprintrallye. Plánován je také téměř celý šampionát Českomoravského poháru v rallye.

Kultovní Toyota, jejíž rodokmen sahá až do továrního týmu, kde za jejím volantem seděl Carlos Sainz. V nových barvách se představí  fanouškům již tento víkend na Valašské rallye. 

 

Fotografie z testování před Valašskou rallye, před kterou je nutné  na specifické tratě této soutěže  přenastavit podvozek.

Dalším podnikem bude II. Sprintrallye Pelhřimov, kde bude startovat také Ladislav Belinger s Felícií ve třídě A5 a Karel Švec se Seatem ibizou třídy A7.V součastné době se řeší start dalších dvou posádek.     

Viz foto v naší fotogalerii


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose