www.car.cz
 

Petr Řihák letos pojede vedle Vlašína, Koláře i bráchy Pavla
     Pavel Jelínek


Zkušený brněnský spolujezdec Petr Řihák  jezdíval dosud hlavně se svým bratrem Pavlem a  vloni se  několikrát  svezl také s Petrem Kolářem, ale v letošní sezóně  objeví především po boku  jiného  brněnského závodníka - Petra Vlašína. Kromě toho bude usedat také vedle  rovněž Brňana Petra Koláře a vedle  bratra Pavla. Hlavně by ale měl startovat s Vlašínem a to s vozem Citroen C2 Challenge ve třídě A6, který je naprostou novinkou


"Máme v plánu většinu sprintů a z velikých soutěží Krumlov, Bohemii a Barumku," říká Vlašín, který novou C2 představí v předpremiéře o víkendu v Okříškách.

Jeho  nový navigátor má plány ještě obsáhlejší a vyplní  mu  několik dalších víkendů: s Petrem Kolářem v Jandíkově Evo VI by měl  jet  ve Vsetíně a  ještě na nejméně jedné soutěži MMČR. S bratrem Pavlem Řihákem by se pak chtěl objevit  na březnové Šumavě (s vozem Mitsubishi Lancer Evo VI Petra Poulíka) a snad i  na některé další soutěži. "Chtěl bych se svézt i v zahraničí, uvidíme.... Ještě se to upřesňuje" doplňuje  Petr Řihák, který jezdí už  dvacet  sezón. Další  jeho program se ale  teprve  upřesňuje.

Pro úplnost dodejme, že  Petr Řihák startoval  také na  rakouské Jänner rally, kde navigoval mistra republiky 2003 v N3 Zdeňka Vrbeckého a kde  s hondou skončili s náskokem první ve třídě.

Posádka z Brna  původně zvažovala společný start na sobotním sprintu v Okříškách, ale premiéru  si  C2 odbyde  až  "doma" v Brně.  V Okříškách ale vůz   bude aspoň k podívání, jak jsme  jž  dříve  informovali.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose