www.car.cz
 

Testování teamu RSP před Matadorkou a společně s Kopeckým
     21.4.2006 21:55 - tisková zpráva


Ideální podmínky provázely dnešní společné testování týmu RSP a Honzy Kopeckého. Na uzavřené 2,5 km dlouhé trati v okolí Pelhřimova si techniku po delší pauze, zapříčiněnou pracovní vytížeností, vyzkoušela posádka Jiří Rozsypal a Jan Paulik. Subaru, které nedávno dorazilo z Korsiky, kde jej Ludvík Otto dovezl na  krásném 4. místě ve třídě produkčních vozidel, se chovalo podle očekávání a posádka byla s nastavením vozu spokojena.

 

Dobře vybraná trať s rychlými i technickými úseky  jistě zprostředkovala příjemný zážitek a mnoho nových informací Honzovi Kopeckému, který zde testoval Citroen C2 S1600 Martina Prokopa, který byl testování také přítomen. S tímto vozem se Honza zúčastní již příští týden „Matadorky“ .

 

Na své si přišel i Lukáš Veselý, který měl možnost vyzkoušet „správné Áčko“, výborně připravenou Škodu Felicie Slávy Ducháčka.

 

Bezproblémový průběh testů kromě slunečného počasí provázela i přátelská atmosféra.

 

Press RSP

20.4.2006


 
 
Fotogalerie:   Představení Matador Motorsport Týmu od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose