www.car.cz
 

Dobrý výsledek Trojana v Hustopečích zastavil přehřívající se motor
     23.4.2006 17:45 - tisková zpráva


Agrotec Würth rally Hustopeče měla prověřit připravenost posádky Karel Trojan a Petr Řihák před nadcházející Matador rally Tartry. Bohužel 6 rychlostních zkoušek bylo nad síly motoru EVO sedmičky.

 

„Musíme zapomenout na „ neúspěšné „ vystoupení v Hustopečích, kde jsme před závěrečnou 6. rychlostní zkouškou byli nuceni odstoupit  z pěkné stříbrné pozice, jelikož už na páté vložce se nám motor nebezpečně přehříval. Nechtěli jsme tak riskovat větší poškození. Přes mírné zklamání jsme ale na druhou stranu rádi, že nás komplikace s motorem postihly právě zde a ne až na Slovensku.“

 

V současné době má celý team plné ruce práce, protože do startu další soutěže zařazené do podniku MMČR v Púchově zbývá necelý týden.

 

„Kdo sledoval průběžné výsledky ze soutěže, tak si jistě povšimnul naší výrazné ztráty (ca. 43,4 sec.) na třetím měřeném testu. V jednom lesním úseku se nám povedly exkluzivní hodiny. Naštěstí i když jsme skončili mimo trať, mohli jsme pokračovat, protože se tento výlet obešel bez vážného šrámu. Na souboj s Pepou Semerádem jsme však v tuto chvíli mohli zapomenout.“  

 

Karel s Petrem tak přišli o další pěkný výsledek a já jen doufám, že již v Púchově posádka ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU bude mít v cíli důvod k oslavě.Vraťme se však ještě spolu s Petrem k právě odjeté sprintrally.

 

„ Byla to velice pěkná soutěž s krásnými rychlostními zkouškami, které nepostrádaly nic z technické obtížnosti. Převážnou část tvořily šotolinové úseky, které se po nočním dešti staly kamenem úrazu pro nejednu posádku. V celkovém pohledu se letošní  Agrotec Würth rally Hustopeče jevila jako velice kompaktní soutěž.

 

Na sprint relativně dlouhé rychlostní vložky a kratičké přejezdy mezi nimi jen potvrzovaly dobrý dojem z dobře připraveného sprintu, za který se sluší pochválit celý organizační team, včetně pana ředitele Rudolfa Kouřila samotného.“

 

A jak tedy vypadala soutěž pro posádku Trojan – Řihák v řeči čísel??

 

První rychlostní zkoušku vyhráli před druhým Josefem Semerádem o 2,3 vteřiny. V druhé rychlostce „ Pepa „ oběma porážku vrátil a nadělil posádce  ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU 5,7 sekund. Na třetí RZ přišel již zmiňovaný výlet, který stál posádku více než 41,7 sekund. V celkovém pořadí již v tuto chvíli ztráceli na vedoucího Semeráda 46,8 vteřin. Na čtvrté rychlostní zkoušce se tahali s posádkou Semerád – Ceplecha o vteřinky. V cíli však stopky ukázaly čas o 0,1 sekundy rychlejší právě této posádce.

 

V následující páté vložce již motor Mitsubishi vypovídal službu, což mělo za následek ztrátu dalších 10,4 vteřiny na vedoucí posádku. V šesté rychlostce se již bohužel závodilo bez posádky se startovním číslem 3, která právě před poslední zkouškou odevzdala výkaz a odstoupila ze závodu kvůli výše uvedenému problému s motorem.

 

Doufejme, že u našich slovenských sousedů nenechá Lancer Karla s Petrem „ ve štychu „ a v cíli bude posádka s přiděleným startovním číslem 10 vidět na metách nejvyšších.

 

Za krátko Vám v povídání před dalším podnikem MMČR přineseme jednu novinku. Nenechte si tedy náš další příspěvek ujít.

 

Daddy & Karel Trojan Communication

 

www.kareltrojan.com

www.rihak.cz

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Test Citroenu C2 před Rallye Matador, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose