www.car.cz
 

Robert Achs (fabie) myslí na vítězství v Púchově
     25.4.2006 08:54 - tisková zpráva


Průběžné vedení ve třídě A5 budou na další mistrovské soutěži v Púchově obhajovat Robert Achs s Filipem Langerem. Jejich fabia oděná do nového hávu to bude mít s konkurencí těžké, posádka je ale odhodlána se o první místo poprat.

 

První dva díly Global Assistance MMČR vyšly posádce nad očekávání dobře, zejména vítězství na rakouské Jänner Rally bylo vynikajícím bodovým vkladem. „První rychlostní zkoušku jsme si z důvodů konání shakedownu napsali jenom při pěší chůzi. Rozpis byl naštěstí i v noci plně funkční, takže jediným problémem byla minuta, kterou jsme strávili druhý den v závějích. Nakonec nám ale náskok na vítězství stačil,“ popsal lednovou rakouskou rallye Achs.

 

Na Šumavě už se tolik nedařilo, a to zejména na zakleté rychlostní zkoušce Strážov–Patraska.  „Při prvním průjezdu jsme dělali hodiny a v druhém jsme se na odbočení těsně před cílem přetočili. Zřejmě jsme tím přišli o třetí místo,“ zalitoval sušický jezdec. Přesto zisk šesti bodů znamenal setrvání na první místě tabulky. „Ačkoliv jsme si podobný průběh mistrovství přáli, nečekali jsme, že budeme po dvou podnicích vést mistrovství,“ potvrzuje pilot.

 

O to větší úsilí bude muset Fastback Rally Team vyvinout, aby tuto lichotivou pozici v tabulce šampionátu obhájil. „Na sněhu nás překvapily výkony manželů Kopelentových, zejména ale čekáme útok od Bryndy. Před Púchovem jsme se tedy vyzbrojili. Diváci rozeznají změnu designu vozu, důležitější pro výsledek je ale instalace nové sekvenční převodovky SADEV. Chtěli bychom samozřejmě vyhrát, ale důležité bude především odzkoušet převodovku a dojet do cíle na bodech,“ přiznal spolujezdec Filip Langer.     

 

 

             tisková zpráva

  -Vicky- Media Productions 

 


 
 
Fotogalerie:   Hustopeče 2006 od Sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose