www.car.cz
 

Štěpán Vojtěch testoval své závodní WRC
     18.5.2006 19:41 - tisková zpráva


Na okruhu v bývalém vojenském areálu v Bělé pod Bezdězem usedl Štěpán Vojtěch po delší odmlce, vyplněné startem v N-kovém Mitsubishi, opět do svého „wrcéčka“.

Celodenní testování sloužilo jako příprava pro nadcházející Rally Krumlov, kde chce
OMV Rally Team obhájit loňské vítězství. Neponechat nic náhodě a prověřit připravenost vozu před nadcházejícími dvěma tuzemskými závody. To byly hlavní důvody ke včerejšímu testu Czech OMV Rally Teamu v Bělé pod Bezdězem. Za pomoci rakouského teamového inženýra se posádka snažila vyladit svůj Peugeot 206 WRC a opět přivyknout na tuzemský asfaltový povrch.

„Příští týden závodíme v Krumlově a musíme být stoprocentně připravení,chceme jednoznačně obhájit loňské vítězství“ doplňuje k důvodům testu Štěpán a k jeho samotnému průběhu před závěrečnou částí dodává, „Po malém problému ze začátku, kdy jsme identifikovali drobnou chybu, už auto funguje podle našich představ a teď jen ladíme optimalizaci. Auto má větší výkon, a můžeme si s ním prostě víc hrát,“ naráží Štěpán na změnu oproti poslednímu absolvovanému závodu s produkčním vozem.

Jaký je to pocit sedět v závodním speciálu? To si přímo v kokpitu po boku Štěpána
Vojtěcha okusil také kapitán fotbalové Sparty Tomáš Sivok, který se testování zúčastnil spolu se svým spoluhráčem Miroslavem Slepičkou. „Neuvěřitelné“, reagoval Tomáš, když po několika minutách jízdy dorazili do cíle. "Měl jsem možnost být na formuli 1, když jsme byli s týmem ve Valencii. To byla pecka, ale rallye, to je královská třída," líčil své dojmy s rozzářenýma očima.

 


OMV Rally Team

PR


 
 
Fotogalerie:   Tišnov 2006 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose