www.car.cz
 

Adam Lacko v Praze napoprvé v rallye a hned nejrychlejší ve třídě A6
     6.12.2006 11:35 - tisková zpráva


Dvanáctý ročník populárního Pražského Rally Sprintu se uskutečnil v prvních dvou prosincových dnech ve strahovských ulicích a také v prostoru Prahy Řeporyje. Mezi jezdci se poprvé objevil také Adam Lacko, kterému spolujezdce dělal Roman Seidl. Lacko je především okruhovým jezdcem, přesto v Praze dokázal, že mu sedí i tento typ soutěží.

Lacko se Seidlem, jedoucí v barvách ČESKOSLOVENSKÉHO MOTORSPORTU, byli po poslední rychlostní zkoušce z celkem 57 posádek na vynikajícím 9. místě a ve třídě A 6, tedy třídě do 1600 ccm, byli se svým vozem Škoda Fabia Kit Car S 1600 dokonce nejrychlejší!

"Právě jsem se vrátil z týdenního kondičního pobytu v zahraničí. S vozem jsme lehce trénovali včera a to vůbec poprvé. Vše fungovalo bezvadně, přesto jsme trochu překvapeni, ale hlavně velmi spokojeni, s tak dobrým umístěním.", řekl v cíli závodu šťastný Adam Lacko.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Pražský rallysprint, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose