www.car.cz
 

Automobiloví mistři se potkali a utkali v Brně. Přijeli Kopecký, Pech i Semerád...
     10.12.2006 18:51 - Pavel Jelínek


V Brně v pavilónu E tamního Výstaviště se v sobotu odpoledne uskutečnilo již tradiční Setkání automobilových mistrů, spojené  s netradičním vícebojem. Účast byla  velmi slušná, když přijeli Jan Kopecký s Filip Schovánek, Václav Pech a Petr Uhel, Josef Semerád a Bohumil Ceplecha, ale i třeba vrchaři Milan Svoboda  a David Komárek a  mnozí další.

Ze šestnácti  jezdců byly   utvořeny  čtyři  čtyřčlenné týmy, složené  z  okruhářů, vrchařů, zástupců  rallye, kterých bylo nejvíce, takže  tvořili i polovinu družstva smíšeného. To nakonec bylo  i nejúspěšnější.

Celé zápolení totiž vyhrál smíšený tým ve složení Josef Semerád, Bohuslav Ceplecha, Petr Bílek a Jiří Mičánek junior. Tatol exhibiční motoristická soutěž se pak letos mimochodem konala  již po desáté !! Z toho pak podruhé pod střechou   pavilónu E.

Ve finále porazil smíšený tým kvarteto okruhových závodníků ve složení Dan Michl, Igor Lešinský, Jiří Janák a Ondřej Navrátil. naopak nejméně se  zadařilo světovými starty ostřílené posádce Kopecký Schovánek a mistrům republiky  v rallye Pechovi s Uhlem.

Soutěžní víceboj se skládal z chůze na chůdách a ze závodů na koloběžce, na kole, motokáře a čtyřkolce a na závěr celý tým musel tlačit závodní automobil a vyměnit u něj všechny pneumatiky......

Akce, která humorně  zakončila sezónu, bude k vidění   i v televizi a to například  ve Světě motorů,  či v pořadu MotorTip.

Výsledky:
1. smíšený tým (Semerád, Ceplecha, Bílek, Mičánek),

2. okruhový tým (D. Michl, Lešinský, Janák, Navrátil),

3. vrchaři (Svoboda, D. Komárek, Beneš, Zahradníček),

4. soutěžní jezdci (Pech, Uhel, Kopecký, Schovánek).


 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů 2006 - foto Martin Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose