www.car.cz
 

Zimní pohár zóny FIA přivádí do Mühlviertelu mnohé zahraniční posádky
     20.12.2006 18:19 - tisková zpráva


Peněžní ceny pro 25. IQ Jänner a 42. Mogul Šumava rallye 2006 činí € 65.000.-

Spolupráce RC Mühlviertel a Pošumavského auto moto klubu Klatovy pokračuje

 

 

Zimní pohár, který uvedly před dvěma roky do života oba kluby, se i ve třetím roce těší velké oblibě. Přihlásilo se více než čtyřicet účastníků, kteří doufají, že po obou rallye dosáhnou co nejlepšího výsledku.

 

V prvním roce, ještě se cenovou dotací € 60.000.-, dominovali naši čeští sousedé a celkově získali € 59.500.-. Tehdy rakouští jezdci rallye přísahali strašlivou odvetu, která se zdařila v roce 2006. Z celkových € 65.000.- připadlo celých € 44.300.- Rakušanům, Češi získali pouhých € 11.000.-

 

Letos se přihlásily posádky z celkem osmi států. Rakušané jsou s osmi z celkového počtu čtyřiceti účastníků v jasné menšině, takže jim dá velkou práci zopakovat pěkný výsledek z roku 2006.

 

Hodnoceni budou účastníci skupiny A, včetně World Rallye Cars, skupiny N a také skupiny H. Peněžní odměny se týkají celkové klasifikace ve skupinách a vítězů příslušných tříd.

 

Do výsledku se započítávají obě denní hodnocení IQ Jänner rallye a obě denní hodnocení Mogul Šumava rallye. Body se přidělují podle stanoveného schématu. Kdo má ze čtyř hodnocení nejvíce bodů, může obdržet odpovídající finanční odměnu.

 

Tím byly pro posádky a jezdce z obou zemí vytvořeny další pobídky k tomu, aby se postavili na start obou špičkových podniků.

 

Další informace najdete na internetové stránce

 

                                                           www.wintercup-rallye.at


 
 
Fotogalerie:   Rally Český Krumlov 2005, foto Roman Olejníček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose