www.car.cz
 

Roman Kresta pojede čtyřicátý druhý ročník Šumava rallye za Mogul !!!
     15.1.2007 18:42 - tisková zpráva


ROMAN KRESTA POJEDE ŠUMAVA RALLY

Praha, 15. ledna 2007 Roman Kresta se po několikaletém působení v mistrovství světa objeví v letošní sezóně na vybraných podnicích domácího šampionátu. Nejúspěšnější český soutěžní jezdec odstartuje za necelé tři týdny do 42. ročníku legendární Šumava Rally, pro který spojil své síly s dlouholetým partnerem tohoto podniku – značkou MOGUL. 

Roman Kresta: „Těší mě, že se nám podařilo navázat partnerství s tak významnou značkou na českém trhu a doufám, že se nám v barvách Mogul Rally Teamu bude dařit. Na Šumavu mám dobré vzpomínky, několikrát jsem ji vyhrál a odbyl jsem si na ní také svojí premiéru s Octavií WRC.

Jsem rád, že se do Klatov letos vrátím. Místní tratě jsou velmi náročné a zrádné, hlavně kvůli častým změnám povrchu a proměnlivému počasí. Startovat budeme stejně jako na loňské barumce s devátou evolucí Mitsubishi Lancer.“ 

Za vlajkovou loď sportovních aktivit značky MOGUL považujeme partnerství s nejstarší českou rallye – Šumavou. V letošním dvaačtyřicátém ročníku bude v našich barvách startovat také známý jezdec Roman Kresta. Věříme, že bude s naší podporou bojovat o nejvyšší příčky,“ prozrazuje vedoucí odboru marketingu společnosti Paramo, Ing. Renata Marková. 

Čtyřicátý druhý ročník Šumava rally se uskuteční ve dnech 1. až 3. února 2007. Kromě posádky KRESTA – GROSS se na startu objeví kompletní česká špička.


BPA  PR


 
 
Fotogalerie:   Jänner Rally 2007, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose