www.car.cz
 

Car Winter Cup pokračoval v Hoškovicích na sněhu i ve sněhové bouři
     29.1.2007 08:36 - tisková zpráva


Po vánoční přestávce pokračoval Car Winter Cup v sobotu 27.1.2007 čtvrtým podnikem. Na poslední chvíli se nám podařilo zajistit i sníh, jak se na správný winter cup patří. Na pozměněné trati na letišti v Hoškovicích se sešlo téměř 120 aut.

Řidiči si tentokrát poměřili spíše ovládání vozu, než výkony svých miláčků (myšleno aut). Po ranním tréninku a první jízdě, které se odehrály za krásného zimního počasí, si po obědě s účastníky pohrál TEN nahoře a seslal na letiště něco, co se dost podobalo sněhové bouři. Trvala takřka celou druhou závodní jízdu.

Na poslední dějství dnešního CWC se obloha znovu rozjasnila a i vyhlášení vítězů proběhlo opět za nádherného počasí. Velký dík patří holkám a klukům podél trati, kteří hlídali pokácené kuželky. Ještě jednou jim tímto děkuji.

Jedinou vadou na kráse dnešního CWC byla neukázněnost některých diváků i závodníků, kteří jaksi nedokážou pochopit, že přistávací dráha na letišti je pro letadla a ne pro auta

 

Výsledky zde.

Přihlášení do závodu v Rychnově 17.2.2007

Přihlásit se k závodu je možné mailem na adrese prihlaska @ cwc.cz. Nebo na telefonu 603 720 926. Pokud se z nějakých důvodů nebudete moci zúčastnit závodu, ke kterému jste se přihlásili, stejným způsobem to zrušte.

Pod odkazem Kalendář bude u závodu zveřejněna pravidelně aktualizovaná startovní listina.

K dnešnímu dni je přihlášených 42, zbývá 28 volných míst.

Oficiální stránky Winter cupu: http://www.cwc.cz/


 
 
Fotogalerie:   Na Stopě Valašské Zimy fotil Pavel Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose