www.car.cz
 

Vyškov v kalendáři sprintů nahradí Rallye Vysočina Telč !!
     26.3.2009 11:55 - Pavel Jelínek


Nedávno jsme fandy nepotěšili informací o  zrušení  oblíbené Rallye Vyškov  2009 pro  neshody vyškovských pořadatelů s představiteli  rallye komise FAS a kvůli nerespektování jejich požadavku o změnu  termínu soutěže.

Do kalendáře Mistrovství České republiky v rallyesprintech ale nyní přibyla osmá soutěž namísto Vyškova a to  Rallye Vysočina Telč. 

Tedy dřívější Okříšky, které ale již vloni zavítaly do nové lokality  s centrem v Telči.  Podnik  na Vysočině  se pojede hned jako  druhý, tedy ve stejném  pořadí,  v němž s e měl konat  Vyškov. A je zajímavé, že se bude se konat o týden dříve, než se měla původně jet jihomoravská soutěž –  konkrétně v sobotu 30. května.

Takže jinak  řečeno, najednou byla změna termínu možná........Rallye Vysočina zůstává součástí Poháru České republiky v rallye 2009, takže nabídne poměrně početné startovní pole.


 
 
Fotogalerie:   Rally Škoda 1979 - 1985 foto Radek Rochelt

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose