www.car.cz
 

Profiko Rally Team v Okříškách jenom mezi diváky
     11.3.2005 10:12 - tisková zpráva


Startovní listina prvního podniku mistrovství České republiky v jednodenních automobilových soutěžích, Rally Vysočina, vykazuje osm přihlášených vozů specifikace WRC.

Fanoušky a příznivce této vrcholné techniky bohužel zklamou obě posádky Profiko rally teamu, Trněný/Pritzl a Szabó/Ježek, jejichž prioritou je mezinárodní šampionát v rally. Karel ani Viktor se svými spolujezdci pro letošní rok nemají v plánu na sprintech startovat pravidelně a účast na soutěži, jejíž centrum je tradičně v Okříškách, měla být spíše zpestřením.

Pracovní vytížení obou jezdců ve svých firmách je hlavním důvodem, proč byli oba týmoví kolegové nuceni účast odvolat a ačkoli pro oba jezdce není rally pouze okrajovou záležitostí, tak pro tentokrát zvítězily podnikatelské aktivity.

Všem fanouškům, kteří se těšili na naše Octavie, se omlouváme a oba slibujeme, že ušetřené síly zúročíme ve Vsetíně,“ dodávají s úsměvem Karel a Viktor.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose