www.car.cz
 

Letošní ročník vsetínské rally přináší několik novinek
     7.10.2010 00:27 - tisková zpráva


Vsetínská rally s novým generálním sponzorem

O slovo se pomalu ale jistě hlásí i závěrečný podnik Ecosun Mistrovství ČR ve sprintrally. Letošní ročník vsetínské rally přináší několik novinek. Tou hlavní je změna hlavního sponzora. Generálního sponzora z předchozích ročníků, firmu WÜRTH, střídá Alza.cz.

Čtrnáct dní po rallysprintu v Jeseníkách odstartuje i poslední letošní soutěž malého mistrovství. Mezi posádkami velmi oblíbený sprint ve Vsetíně přináší několik změn. Tou nejdůležitější bude změna hlavního sponzora a tím i oficiálního názvu soutěže. Po několika ročnících spojených s firmou WÜRTH se hlavním sponzorem stal největší český obchod s počítači a elektronikou, společnost Alza.cz. Věrně u Vsetínské rally i pro tento rok zůstává firma PARTR za což je třeba poděkovat majiteli firmy a jejímu prvnímu absolutnímu vítězi, panu Petru Trnovcovi. Oficiální název závěrečného sprintu sezony tedy zní „Alza.cz – PARTR rally Vsetín 2010“.

V průběhu rally se uskuteční v centru závodu velká předváděcí akce spojena s hodnotnými cenami pro vylosované diváky. „Po ekonomické krizi, která postihla snad všechny odvětví v naší republice, jsme se museli po odřeknutí firmy WURTH poohlédnout po novém generálním sponzorovi. Alza.cz nám vyšla v mnohém vstříc a já musím této firmě za mnohé poděkovat již před startem soutěže. Kromě jména firmy, které se dostalo do oficiálního názvu soutěže, proběhnou v servisní zóně i velké prezentační akce. Vystavené tady budou počítače, notebooky a herní konzole. Každou hodinu pak bude vylosovaný jeden výherce, který obdrží hodnotné věcné ceny. To největší eso skrývá Alza.cz na samotný vrchol sprintu. Mezi vystavenými exponáty bude i notebook ASUS Lamborghini v hodnotě 60 tisíc korun. A právě tento notebook získá na závěr našeho sprintu jeden vylosovaný divák,“ prozradil velké lákadlo spojené s rally ředitel Vsetínského sprintu Petr Gryger.

Soutěžit se bude samozřejmě nejenom o notebook, ale také o desetiny vteřin a body do Mistrovství České republiky. Věrné fanoušky rally i posádky bude samozřejmě zajímat informace týkající se tratě a časového harmonogramu. Trať rallysprintu se oproti loňskému roku jen lehce změnila. Opět se bude závodit na třech měřených úsecích a soutěž obsahuje osm rychlostních zkoušek. Pokud si jezdci pochvalovali v loňském roce minimální přejezdy mezi jednotlivými erzetami, pak tento názor budou sdílet i letos.

Pořadatelé v těchto dnech plně pracují na programu a chodu blížícího se sprintu. Nikdo z organizátorů nechce nechat nic náhodě, a proto se dolaďují i ty nejmenší detaily závodu. Na ředitelství rally přicházejí již první přihlášky. Obecně se předpokládá, že se na start postaví s ohledem na popularitu závodu zhruba stovka soutěžících. „Poslední ročníky slýchám od posádek na adresu naší soutěže pochvalné zprávy. To nás na jednu stranu hodně těší, na druhou velmi zavazuje nepokazit si naše vydobyté renomé.

Usilujeme o to, aby se líbila naše rally jak soutěžícím, tak i divákům. A pro perfektně uspořádanou soutěž uděláme všichni maximum,“ uvedl Petr Gryger. Závěrečný sprint sezony odstartuje v sobotu 23. října 2010.


Tisková informace č.1
Miroslav Vebr
alza.cz - PARTR RALLY VSETÍN 2010
www.vsetin.rally.cz

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Admiral rally Vyškov 2010, foto FTR-media

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose