www.car.cz
 

Letos ve sprintech zářící Martin Kožmín v Pačejově s EVO VIII !!
     13.6.2006 23:12 - tisková zpráva


TipCars Rally Team v Pačejově - Martin Kožmín s EVO VIII

 

Mezi více než osmdesáti posádkami startujícími na 28. Rally Agropa v Pačejově jsou tři, které budou hájit barvy TipCars Rally Teamu. Pro každou z těchto tří posádek je pačejovský rallyesprint něčím premiérový.

 

Doufejme, že startovní číslo 6 bude šťastné pro téměř domácí posádku Martin Kožmín a Míla Talaváňa, kteří vyrážejí do boje o cenné body se svou novou zbraní - Mitsubishi Lancer Evo VIII. Martin s Mílou si letos vedou velmi dobře a i přes absenci v Okříškách si zatím drží druhou příčku sprintového mistrovství.

 

Na třetího Volfa mají náskok jen pár bodíků, tak hodlají na tratích Agropy zabojovat a vytěžit na domácí půdě maximum.

 

Kožmínova „šestka“ však nezůstává zahálet a vyrazí na trať sobotního klání s novou soutěžní dvojicí. Vůz povede rallyecrossový specialista Josef Kukelka, kterého bude navigovat dřívější Kožmínův spolujezdec Pavel Ryšánek. Mezi 17ti přihlášenými pévéčky se tato dvojice se startovním číslem 22 určitě neztratí.

 

Pačejovské rychlostní zkoušky prověří i třetí posádku TipCars Rally Teamu. Marek Kulda se spolujezdkyní Zdenkou Marouškovou zde premiérově usednou do vozu Honda Civic 1,6 Vti z dílen Motocarsportu Zádveřice. Na dveřích Hondy povezou startovní číslo 55.

 

Pořadatelé slibují oproti loňsku techničtější trať s řadou obtížných pasáží, což by mělo  posádkám TipCars Rally Teamu vyhovovat. Ale nechme se překvapit, seznamovací jízdy začínají už ve čtvrtek…

 

Věříme, že naši příznivci, fanoušci a přátelé se zde sejdou v hojném počtu. Jejich podporu potřebujeme v Pačejově cítit dvojnásob, protože jedeme doma, což je samo o sobě dost svazující a také chceme naší osmičku představit v tom nejlepším světle…“ apeluje na fanoušky Míla Talaváňa.

 

Diváci se mohou se soutěžními posádkami přivítat na předstartovní show v pátek v podvečer na Náměstí Míru v Horažďovicích, kde bude také umístěna startovní rampa.

 

Tisková zpráva TipCars Rally Team

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Tuning sraz Trabantů, Mušov 06, foto L. Zhoř

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose