www.car.cz
 

Tradičně vydařený Vyškov nebyl zařazen do kalendáře na rok 2011 !! :-((
     17.11.2010 21:17 - Pavel Jelínek


Sezóna 2010 končí a nastal  čas sestavování kalendářů  na rok 2011. A zdá se, že historie  se opakuje. Admiral  rallye Vyškov, jedna z nejvydařenějších soutěží šampionátu, vypadává z kalendáře 2011 !!

V podstatě  je to celkem tradiční záležitost, jelikož patřičnou  rallye komisi FAS bohužel ovládají právě ti lidé, kteří ji  ovladají. A těm pečliví a velmi schopní vyškovstí pořadatelé tradičně, byť zcela nepochopitelně, "leží v žaludku", jak se  říká.

Přitom je to právě  Vyškov, kde výborně funguje mediální servis a kde jsou vztahy s  novináři na vysoké  úrovni. Také zdejší tratě nabízejí tolik zajímavých míst, že je velmi těžké vybírat to nejlepší místečku pro sledování  vlastního závodu. A byl to právě letošní Vyškov ( tedy jeho pořadatelé), který připravil u  nás dosud nevídaného videoprůvodce, který  byl pro jezdce i   diváky  umístěn na internetu a který dokonale představil  celou  trať.

 A podobně spokojeni jsou  jistě s vyškovskou  soutěží spokojeni i závodníci. Vždyť v současné nelehké finanční situaci a v ne zcela  ideálním  termínu po Barum rallye se na startu  objevilo mnohem více, než   STO posádek !! Což samo o sobě svědčí o tom, že se  asi jedná o dobrou soutěž. Jenže pak jsou tady ti, kteří se drží o  svých koryt v rallye komisi FAS a kteří bohužel stále rozhodují tak, jak rozhodují.

Ta "sametová revoluce" a demokracie po  Česku se nám holt bohužel nějak nevydařila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-((

Věřme, že se Vyškov nakonec zase  do  kalendáře 2011 dostane a že opět bude patřit  mezi nejlépe  zorganizované soutěže.

A naopak, že z FAS a  z jeho komisí konečně vypadnou  vypadnou některé  struktury, které jsou jen pro ostudu !!!!!!!!!!!!!!!!

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Admiral rally Vyškov 2010, foto FTR-media

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose