www.car.cz
 

Pořadatelé 32. HERKUL Rally Příbram nabízejí VIP balíček za tisícovku
     9.9.2010 10:16 - tisková zpráva


Na 32. HERKUL Rally Příbram s VIP balíčkem

Pořadatelé 32. HERKUL Rally Příbram, která odstartuje v pátek 24. září, připravili pro zájemce z řad diváků i týmů možnost zakoupit si VIP balíček, díky němuž si mohou zpříjemnit sportovní zážitek, který závěrečná soutěž Mediasport. cz Mezinárodního mistrovství České republiky v Rally přinese. Na kontaktní adrese sefr@alfareklama.cz můžete objednávat VIP balíček, který bude následně k vyzvednutí v servisní zóně v tiskovém středisku nebo Vám bude zaslán poštou.

Co takový VIP balíček 32. HERKUL Rally Příbram obsahuje? Držitel balíčku obdrží označení na auto, VIP visačku pro jednu osobu, tištěný program s plakátem a veškeré propagační předměty soutěže. Zároveň v balíčku naleznete poukázku, kterou je v servisní zóně možné vyměnit za náramek, který Vás opravňuje k bezplatné návštěvě a konzumaci ve VIP stanu s cateringem v servisní zóně na letišti ve Dlouhé Lhotě a dále ke vstupu do vybraných VIP diváckých míst, kde budou umístěny návěsy jako tribuny pro diváky.

Cena VIP balíčku 32. HERKUL Rally Příbram je stanovena na 1000,-Kč + poštovné.

Zároveň je možné VIP balíček zakoupit přímo v servisní zóně po celou dobu 32.HERKUL Rally Příbram ve stanu tiskového střediska.

Seznam VIP diváckých míst :
Pátek : RZ 1,4 Divácké místo Smolotely
Sobota : RZ 8,13 Divácké místo Paseky
RZ 11,16 Divácké místo Pečice

Ředitel 32. HERKUL Rally Příbram Tomáš Fiala k tomu říká: „VIP balíčky chceme dát možnost týmům, aby své partnery, kteří je během roku podporují, odměnili možností sledovat rally s větším komfortem tak, jak je to běžné na větších závodech. Už loni jsme si ověřili, že o tyto balíčky je zájem, a proto jsme tuto možnost letos rozšířili i pro diváky, kteří si budou chtít dopřát.“

Více informací nejen o VIP balíčcích najdete na internetových stránkách www.rallypribram.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Suprová Rally Bohemia a její aktéři od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose