www.car.cz
 

Sosnová s mistry již o tomto víkendu
     tisková zpráva


Přijeďte v neděli do Sosnové na velkolepou show automobilových mistrů!

Vyvrcholením letošní sportovní sezony na Autodromu Sosnová u České Lípy je třetí ročník Global Assistance Setkání automobilových mistrů 2004, které  proběhne v neděli 14. listopadu od 10 hodin. Pozvání obdrželi nejlepší jezdci z rally, autokrosu a rallycrossu. Jezdci jsou rozděleni do jednotlivých tříd tak, aby společně závodily srovnatelné vozy. Na paralelně rozdělené trati závodí vždy dvojice jezdců. Vyřazovacím způsobem se v jednotlivých třídách do finále probojují vždy nejlepší jezdci, kteří se utkají o vítězství. Divácky nejatraktivnější souboje slibuje třída vozů specifikace WRC. Na startu bude celkem 11 pilotů této nejsledovanější kategorie. Setkání mistrů si získalo mnoho příznivců mezi fanoušky automobilového sportu.
 
Ceny vstupenek zůstaly na stejné úrovni jako v loňském roce. Vstupenka na krytou tribunu stojí 390 Kč, na nekrytou 350 Kč. K dispozici jsou ve všední dny k zakoupení v prostorách správní budovy Autodromu Sosnová v době od 8 do 16 hodin. Dále si můžete vstupenky včetně lístků na stání v hodnotě 200 Kč zakoupit v prostorách sosnovského Autodromu v sobotu 13. listopadu od 8 do 16 hodin a v neděli 14. listopadu již od 7 hodin ráno. Pro návštěvníky je zajištěno parkování v blízkosti autodromu a občerstvení po celý den. Diváci mohou během závodu navštívit i servisní areál a získat autogram svého oblíbeného jezdce.
 
V loňském roce se Setkání mistrů zúčastnilo na pět tisíc spokojených diváků, podobně vysokou návštěvu očekávají pořadatelé i v letošním roce. Náročnější diváci si mohou zakoupit V.I.P. vstupenku za 1 100 Kč, v uvedené ceně je pro ně připraveno kompletní stravování, místo na tribuně a místo na parkování. Vylosovaní diváci ze vstupenek na tribuny okusí horké sedadlo spolujezdce některého z jezdců kategorie WRC.
 
Neváhejte a přijeďte na závěr motoristické sezony v neděli do Sosnové na nebývalou show! Uvidíte mistry volantu jako jsou Tomáš Enge, Roman Kresta, Jan Kopecký, Václav Pech, Roman Keřka, Jaroslav Hošek, Pavel Koutný a další.
                                    
 
 
V České Lípě 11. listopadu 2004                                            Roman Ordelt
                                                                                                tiskové středisko
                                                                                    Global Assistance Setkání mistrů

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose