www.car.cz
 

Jan Kopecký při Setkání mistrů v Sosnové opět vyhrál
     22.11.2005 11:06 - tisková zpráva


Jan Kopecký počtvrté vítězně v Sosnové

 

S vozem Škoda Fabia WRC v barvách továrního týmu Škoda Motorsport zvítězil ve čtvrtém ročníku „GLOBAL ASSISTANCE SETKÁNÍ MISTRŮ“ pilot Jan Kopecký. Obhájil tak své předchozí tři vítězství a tradiční setkání domácích mistrů automobilových volantů v kategorii vozů specifikace WRC nepoznalo doposud jiného vítěze než Jana Kopeckého.

 

Letošní ročník provázely náročné klimatické podmínky, přesto však do ochozů sosnovské arény našlo cestu mnoho diváků. Ti viděli zajímavou finálovou bitvu mezi Janem Kopeckým a Václavem Pechem. Průběžné pořadí ve finálové jízdě se měnilo, neboť vnější dráha byla v letošním roce výrazně pomalejší kvůli silně podmáčenému šotolinovému úseku. Cílovou metu však protnula dříve Fabia WRC a Jan Kopecký se mohl radovat ze čtvrtého vítězství v řadě.

 

Tým připravil pro diváky atraktivní překvapení. V zelenobílé kombinéze týmu Škoda Motorsport se objevila Miss 2003 Lucie Váchová, která absolvovala několik okruhů sosnovského oválu s Janem Kopeckým. Diváci mohli využít i ojedinělé příležitosti a vyfotit se s Janem Kopeckým i Lucií Váchovou. Některým příznivcům automobilových soutěží Jan Kopecký splnil v sobotu velký sen a svezl tyto příznivce ve voze specifikace WRC.

 

Setkání mistrů je skvělá show pro příznivce, kteří se tak mohou rozloučit se sezónou. Na trati mohou vidět nejenom atraktivní vozy WRC, ale i produkční vozy, rallycrossové speciály a autocrossové buginy.

 

Letos však nebylo setkání příliš nakloněno počasí a především pro diváky to bylo velmi náročné. Smekám přede všemi, kteří v chladném počasí vydrželi až na finálové jízdy. Mezi jízdami jsem se snažil diváky alespoň trochu rozehřát několika smyky, ale finále jsem pochopitelně jel na vítězství. Souboj s Václavem Pechem byl skvělý a z vítězství mám radost.

 

Letošní vítězství bych rád věnoval mechanikům týmu Škoda Motorsport, kteří svědomitě připravovali vůz Škoda Fabia WRC v nepříznivém počasí celou sobotu i neděli. Vůz byl skvěle nastavený a jízda na velmi kluzkém povrchu s ním byla perfektní zábavou,“ řekl vítěz čtvrtého ročníku Jan Kopecký.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Vítěz Setkání mistrů Sosnová 2005 Jan Kopecký

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose