www.car.cz
 

Praha – Jiří Volf představí PC hru a nový design
     5.12.2007 09:58 - tisková zpráva


Jiří Volf se opět představí v Praze s plánovaným posledním startem v letošní sezóně. Novinkou je design vozu Mitsubishi Lancer Evo 9 a hlavní partner akce EA Sports – Need for speed, Prostreet. Post spolujezdce zaujme a noty bude číst moderátor, herec a zpěvák Jakub Wehrenberg.

Ačkoliv Pražský rallysprint není soutěží, kde by se bojovalo o body a jezdci by zde za každou cenu usilovali o co nejlepší umístění, v dílnách týmu je v těchto dnech živo. Po havárii na setkání mistrů je na voze, s nímž se Jiří Volf a Jakub Wehrenberg v Praze představí, stále co dělat. „Auto jsme přivezli z karosárny a laku minulý týden a celý víkend se na něm usilovně pracovalo na polepu a kluci průběžně pracují na skládání ostatních dílů. Asi to bude kvapík až do posledních okamžiků a i já nejspíš pojedu klukům alespoň na jeden den pomoci. Ale v tuhle chvíli to vypadá, že vše stihneme včas,“ popsal aktuální situaci Jiří Volf. „Dokonce se mi záhy podařilo vymluvit své sestře, absolvující při oné osudné jízdě sosnovského Setkání mistrů premiéru na sedadle spolujezdce Lanceru hlasy „kamarádů“, našeptávající, že šlo z mé strany o nezdařený pokus o získání statutu univerzálního dědice rodinného majetku…..“

 

Na horké sedadlo spolujezdce usedne do lanceru vedle brněnského jezdce Jakub Wehrenberg, jehož si posluchači pamatují buď z rádia jako moderátorského partnera Aleše Hámy, nebo jako představitele role Kvída ve filmu Báječná léta pod psa. „Do Prahy se jedeme s Kubou pobavit, minulý rok nás závada na motoru zastavila již před startem a tak chceme hlavně udělat radost divákům atraktivními smyky a  představit nového partnera teamu firmu EA sports a jejich novou počítačovou hru Prostreet. Naše servisní zázemí bude obsahovat promostan s PC konzolou v několika provedeních a moderátorem, hosteskami, včetně zajímavého programu pro diváky, které bych rád k nám pozval.“ upřesňuje Jura, který pro fanoušky rally sportu vždy rád připraví nějakou tu atraktivní „třešínku na dortu“. Pro pražský podnik se po poradě s ekonomem týmu rozhodl posílit raději „rámcový program“ v servisní zóně, který ve srovnání s divácky atraktivním havárií do betonových svodidel před zaplněnou tribunou sosnovské arény vychází citelně výhodněji.   

 

Ačkoliv Jiří Volf tratě Pražského rallysprintu dobře zná, nečeká jeho spolujezdce pouhé svezení. „Kuba už minulý rok nechtěl být jen pasažér. Chce si vyzkoušet roli navigátora, takže rozpis psát budeme (nebo respektive ho použijeme z minula). Jakubovy a moje pracovní povinnosti nám trochu komplikují časově přípravu, ale budeme se snažit jet na rozpis. Jak ale každý ví, pražský sprint je hlavně o prezentaci rally a jejích partnerů. A kde jsou největší plochy pro reklamy? Přece na bocích vozu. Takže musíme do zatáček pěkně po dveřích, aby byli partneři spokojení!“ tvrdí odhodlaně Jiří Volf. Diváci se mají na co těšit, mechanikům už se rosí čela……..

 

Pražský rallysprint odstartuje na Strahově v sobotu 8. prosince 2007 cca v 7:45 hod. Na posádky čeká několik rychlostních zkoušek na Strahově a v okolí Prahy. Na cílovou rampu situovanou opět na pražském Strahově vyjede první posádka v sobotu pozdě odpoledne.

 

 

VOLF MEDIA SERVICE

www.volfjirka.cz

 

tisková zpráva posádky Jiří Volf – Jakub Wehrenberg



 
 
Fotogalerie:   Josef Král zářil ve Valencii ( ale..), foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose