www.car.cz
 

Jirka Volf v Praze sveze hereckou hvězdu, Marka Vašuta !!
     4.12.2008 23:43 - tisková zpráva


Jiří Volf – Praha s hereckou hvězdou Markem Vašutem

tisková zpráva posádky Jiří Volf – Marek Vašut

V kokpitu soutěžního Mitsubishi se po boku Jiřího Volfa objeví herecká hvězda. Je nepsaným pravidlem, že pro závěrečný podnik rallyové sezóny, kterým je tradičně Pražský rallysprint, obsazují místa stálých spolujezdců osobnosti ze zcela odlišných odvětví. Sportovního klání a divácké show v jednom se tak každoročně účastní politici, sportovci, herci, podnikatelé a nejrůznější hvězdy či hvězdičky českého showbyznysu.

Týmu Jiřího Volfa se k účasti podařilo získat představitele mnoha filmových a televizních rolí, charismatického herce Marka Vašuta.

„Jsem velmi rád, že Marek Vašut na naši nabídku zúčastnit se jako můj spolujezdec Pražského rallysprintu kývnul. Nejen proto, že jej velmi rád osobně poznám, ale především proto, že si od jeho účasti slibuji větší pozornost charitativnímu projektu, jehož součástí je i naše účast na tomto podniku“ říká pilot Mitsubishi Lancer Evo IX Jirka Volf.

Tým totiž přednedávnem vyhlásil charitativní sbírku „Dítě 2008“ jejíž výtěžek bude použit na akutní pomoc některému z postižených dětí vybraných Výborem dobré vůle nadace Olgy Havlové.

„Již dosavadní stav sbírky nám umožní některému z dětí, ke kterým se štěstí hned zkraje otočilo zády, zlepšit život a možná si alespoň částečně užít radosti, které my – zdraví už ani nevnímáme. A já věřím, že angažmá Marka Vašuta a náš společný výkon na trati přispěje k jejímu ještě lepšímu výsledku. Každá koruna může pomoci a já každému dárci upřímně děkuji“ vzkazuje brněnský pilot příznivcům rally a nejen jim !

Pražské finále sezóny je vždy na jedné straně show před množstvím diváků, na straně druhé však také podnikem, ve kterém se dobrý výsledek považuje za otázku prestiže. Posádka Volf – Vašut bude na trati hledat hranici přijatelného kompromisu.

„Nejlepší pohled je totiž stejně vždycky na opravdu rychle jedoucí auto. Takže se budeme snažit jet rychle, ale bez úzkostného dodržování čisté stopy. Design ve stylu Need for speed UNDERGROUND je dle našeho názoru jeden z nejlepších, který naše EVO kdy obléklo, a proto jej musíme ukázat divákům z co nejvíce stran.“

Kdo kdy viděl Jiřího na trati ve chvíli, kdy se o čistou stopu snaží, ten ví, že se bezpochyby bude na co dívat……

Pražský rallysprint je pro spoustu diváků i aktivních aktérů prvním kontaktem se světem rally. Někdo jen nakoukne, jinému tato královna motoristického sportu učaruje. Příkladem je třeba takový Dalibor Gondík, který je dnes sám aktivním jezdcem. Stačilo usednout v roce 2004 jako spolujezdec s Jiřím Volfem do Octavie WRC, udělat s ním hned na řeporyjské RZ téměř čistokrevný kotrmelec a vášeň pro rallysport byla na světě!

„Letos něco podobného rozhodně nehodlám opakovat. Ne že bych Marka Vašuta nechtěl získat pro rally, pokusím se ale použít méně drastické metody…….“ S úsměvem komentuje Jirka.

Charitativní sbírka „DÍTĚ“ pokračuje, proto neustále můžete pomoci zde:

Č.ú. 373118503/0300 CZK, IBAN CZ83 0300 0000 0003 7311 8503 (zahraniční platby)
Variabilní symbol: vaše tel. číslo (pro vylosování výherců místa spolujezdce při testu), Zpráva pro příjemce uveďte: „DÍTĚ“ – popř. Příjmení, atd.


VOLF MEDIA SERVICE
www.volfjirka.cz 

 

PR 


 
 
Fotogalerie:   Rallye legendy v roce 2008 objektivem Jana Marka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose