www.car.cz
 

Václav Pech s Mirkem Topolánkem s Fabií WRC favority. Praha se blíží !
     3.12.2009 00:16 - tisková zpráva


Václav Pech jun. v Praze s Mirkem Topolánkem a Fabií WRC
Tisková informace Václava Pecha jun., Plzeň, 2.12.2009


Plzeňan Václav Pech jun. má ve zvyku absolvovat Pražský rallyesprint s vozem nejvyšší kategorie WRC. Stejně tak tomu bude i letos, kdy usedne do osvědčené Škody Fabia WRC v efektním modrožlutém zbarvení EuroOil teamu, ve které dokázal při Setkání mistrů porazit šestinásobného mistra světa Sebastiena Loeba.

Už počtvrté vedle Václava Pecha jun. usedne na místo spolujezdce Mirek Topolánek. "Mirek je nejenom politik, ale také velký fanda rallye. Zkušenosti má nejen jako spolujezdec, ale rallye si zkusil i za volantem soutěžního vozu při amatérských závodech. Dvakrát se nám společně podařilo v Praze vyhrát a uděláme všechno proto, abychom stáli co možná nejvýše i letos. V Praze se totiž vyhrávají moc pěkné a velké poháry," směje se Václav Pech jun.

XV.Pražský rallyesprint odstartuje v pátek 4. prosince v 18:00 okruhovou rychlostní zkouškou v útrobách strahovského stadionu Evžena Rošického. V sobotu ráno ale na soutěžící i diváky čeká horká novinka v podobě šotolinové rychlostní zkoušky na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli.

Pak se soutěžní vozy přesunou zpět na Strahov, kde na ně čekají zbývající rychlostní testy. EuroOil team zve všechny fanoušky rallye k tomuto vyvrcholení rallye sezóny 2009 v České republice.


www.VaclavPech.cz 

 

PR 


 
 
Fotogalerie:   Czech Dakar team -stavba nové Tatry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose