www.car.cz
 

Duck Racing na Pražském Rallysprintu : Lumír Firla poprvé s Petrem Kačírkem
     4.12.2009 11:35 - tisková zpráva


Duck Racing na Pražském Rallysprintu

Závodní okruhová sezóna 2009 sice pro pražský tým Duck Racing Petra Kačírka skončila říjnovým Epilogem na brněnském okruhu, ale na konec se přeci jen ještě jednou v tomto roce postaví na start závodu.

Po 18-ti letech výhradně okruhového závodění bude letošní účast na Tipcars Pražském Rallysprintu premiérou ve světě rally. Oba okruhové speciály BMW M3 GTR zůstanou samozřejmě po náročné sezóně odpočívat v dílně a tak pro tento závod si tým pronajal Mitsubishi Lancer Evo VII od otce a syna Firlových. Za volant se posadí sám Lumír Firla ml., spolujezdce mu bude dělat Petr Kačírek.

Jak sám Petr říká: „ Pro závodníka není úplně jednoduché si sednout na sedadlo spolujezdce a v budoucnu možná pojedu nějakou soutěž sám, ale pro tento závod jsem tuto roli přijal velmi rád. Bude to moje první zkušenost s rally autem a chci si to užít. Lumírovi zcela důvěřuji, známe se dlouho, vím jak jezdí a jak se chová k mému na okruzích.“ Oba spolu již odjeli několik vytrvalostních okruhových závodů, takže společný start v Lumírově disciplíně je logickým pokračováním spolupráce obou závodních týmů.

K ambicím v tomto závodě Petr Kačírek dodává: „ V konkurenci WRCů a dalších rychlejších aut zřejmě s naším sedmičkovým "Myšákem" nevyhrajeme, ale i tak chceme dojet co nejlépe, užít si závěr závodní sezóny a zároveň tímto představením poděkovat všem partnerům, kteří nás celý rok podporovali.“

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2009 a tým Duck s BMW objektivem Víti Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose