www.car.cz
 

Prahu pojede osm speciálů WRC, čtyři S 2000 atd
     30.11.2010 22:09 - tisková zpráva


Seznam přihlášených posádek

Již tento pátek odpoledne odstartuje první rychlostní zkouškou XVI. TipCars Pražský rallysprint. Na ten se přihlásilo celkem 59 posádek ze čtyř evropských zemí. S jedničkou odstartuje Švéd P.G. Andersson s Fabií S2000, na stejný vůz spoléhají i Slovák Jozef Béreš a Antonín Tlusťák, tento vůz si vyzkouší i Petr Brynda.

Diváci se též mohou těšit na osm vozů nejvyšší kategorie WRC. S Fabií WRC pojedou Václav Pech a Pavel Valoušek, Octavie WRC představí znovu Emil Triner, Jan Sýkora, Jan Štěpánek a Viktor Szabó. Zbývající dva vozy WRC jsou značky Subaru, jeden bude řídit Jaromír Tomaštík, poprvé se s tímto vozem představí Jan Votava.

Chybět ale samozřejmě nebude ani početná skupina vozů skupiny N. Můžeme se tak těšit na Vojtěcha Štajfa, Josefa a Martina Semeráda, Jaroslava Orsáka a další. Kompletní seznam přihlášených si pak můžete prohlédnout, nebo stáhnout na stránce Seznam přihlášených posádek 2010. ZDE

V pátek se statuje v 18 hodin, v sobotu  hned brzy po ránu - v 8,00 hod na RZ Karlík Roblín

Nově na oficiálním webu akce : 3D mapy rychlostních zkoušek
Nově jsme přidali komentované 3D průvodce po všech rychlostních zkouškách. Naleznete je v sekci věnované divákům, konkrétně na stránce Průvodce, a v sekci pro závodníky na stránce mapy.

 

vice : http://www.prazskyrallysprint.cz


 
 
Fotogalerie:   Walašská rallyeshow 2010 objektivem Jana Pořízka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose