www.car.cz
 

Praha očekává tucet WRC a jen slušné diváky.
     Pavel Jelínek


Fandové sice nyní žijí především  v očekávání Setkání mistrů cv Sosnové, někteří pak i Rallye show Modříce oi týden později, ale vlastně měsíc do startu zbývá i v případě Pražského sprintu. Ten se jede letos již podesáté a  objeví se na něm i několik hvězd, jak píšeme na jiném místě. 

Jak nám sdělil ředitel "Prahy" Petr Mihule, přihlášen je  tucet  vozů WRC, které pojedou pochopitelně jako první a nikoliv  až na závěr a  s hodinovou pauzou ... Chybět nebudou  ani vozy historické. Vše bude podobné, jako v letech minulých, i když  dojde  k  menší  změně časového plánu.

Celkem je připraveno 6 RZ, z toho jedna  nová, i když na známém  úseku u Strahova.

Ná závěr máme  ještě výzvu  pro diváky, kteří se chystají do Prahy. Nestůjte v zakázaných  zónách na nebezpečných místech, jako je třeba vnější chodník u kostek na severní straně Strahova. Právě tam vloni  došlo  k několika výletům  špičkových  jezdců mimo trať  a poté k havárii se zraněním riskujících diváků. "Pokud tam  někdo bude stát, erzetu zrušíme," varuje dopředu ředitel.

Je  známo, že 98 procent  diváků na rallye  je slušných. Ale ty zbývající dvě procenta to kazí. Ti  ať klidně zůstanou na fotbale!!!...

 

Pavel Jelínek


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose